Over Mij

Desiree Brincker

Over Mij

In 2016 ben ik begonnen met de kraamopleiding, en sinds 2018 mag ik mijzelf kraamverzorgende en zelfs baby-expert noemen. Het helpen, verzorgen, ondersteunen en begeleiden van ouders in de eerste week na de geboorte, met als doel hen het vertrouwen te geven in zichzelf en hun pasgeborene.

Ook heb ik zelf 3 keer mogen ervaren hoe het is om moeder te worden, alle fases van onzekerheid tot vertrouwen krijgen in je eigen lichaam, je kunnen en ook het kwetsbaar op durven stellen. Tijdens en na de zwangerschap.

Door alle ervaring die ik heb opgebouwd ben ik mij meer gaan verdiepen in de zwangerschap. Ik zag hoe belangrijk het is voor ouders om al voor de geboorte een band op te bouwen met je ongeboren kindje. Naast het voelen van je baby merk ik dat het ook belangrijk is om er een beeld bij te kunnen krijgen.

Hierdoor ben ik mij gaan verdiepen in pretechoscopie en het leren werken met een high-tech echo-apparaat. Door middel van cursussen heb geleerd om ermee de mooiste beelden te krijgen. Ik heb geleerd om 2D, 3D én 4D beelden te maken, maar ook om het geslacht te kunnen herkennen

Hoe ik werk

Ik werk met een nieuw high-tech echo-apparaat van Samsung. Deze maakt kwalitatief hoogwaardige beelden, waardoor je extra mooie en scherpe beelden van jouw baby krijgt. Daarnaast maak ik gebruik van een fotoprinter, waarmee ik direct een foto naar wens kan afdrukken.

Ik hoop dat ik vele aanstaande mama’s en papa’s blij mag maken met mooie beelden van het ongeboren kindje en daarmee een bijzonder geschenk kan nalaten!